Oletko jo jäsen?

50+ deitit

Oletko yli 50-vuotias ja kaipaat uutta kumppania elämääsi? E-kontaktissa 50+ sinkut etsivät päivittäin seuraa tositarkoituksella, joten anna rakkaudelle mahdollisuus jo tänään!

Luo profiili ja aloita deittailu!

Olen

Syntymäaika

Etsin

Haetun ikä

-
vuotta

Uusi rakkaus E-kontaktista

Haaveiletko ihastumisesta ja rakkaudesta sekä ihmisestä, jonka kanssa voisit nauttia arjen pienistä iloista? Koskaan ei ole liian myöhäistä löytää rakastua ja aloittaa uutta suhdetta, joten älä tyydy pelkkään haaveiluun, vaan ota rohkeasti askel kohti onnea!

E-kontaktissa sinun on helppo tavata muita yli 50-vuotiaita sinkkuja, jotka jakavat kanssasi samat kiinnostuksen kohteet ja arvot. Olitpa sitten eronnut, leski tai etsimässä sitä ensimmäistä oikeaa, E-kontaktista löydät sopivia ja mielenkiintoisia kumppaniehdokkaita.

Sinkut eri puolilta Suomea käyttävät E-kontaktia aktiivisesti, joten saatat löytää uuden rakkauden lähempää kuin osasit odottaakaan. E-kontaktin kautta voit tavata myös eri paikkakunnilla asuvia kiinnostavia ihmisiä, joita et olisi ehkä koskaan muuten tavannut.

Vaikka joskus ajatellaan, että vain nuoret hakevat seuraa netistä, myös monet yli 50-vuotiaat toivovat löytävänsä kumppanin deittailemalla netin 50+ treffipalstoilla. Unohda siis mahdolliset ennakkoluulosi nettideittailua kohtaan, sillä netissä kiinnostavien sinkkujen tapaaminen on helppoa ja rakkaus saattaa yllättää nopeammin kuin uskalsit toivoakaan.

Etsi seuraa luotettavasti ja turvallisesti

Etsitpä sitten pitkäaikaista kumppania, seuraa 50+ treffeille tai kaveria toteuttamaan kanssasi tulevat matkasuunnitelmat, E-kontaktin avulla sinun on mahdollisuus tavoittaa ihmisiä, jotka etsivät kanssasi samoja asioita.

E-kontaktin monipuoliset hakuominaisuudet takaavat, että voit helposti hakea kriteereitäsi vastaavia kumppaniehdokkaita tai ystäviä. Voit rajata näkemiäsi profiileja esimerkiksi iän ja asuinpaikan mukaan sekä sen perusteella, mitä nämä henkilöt ovat etsimässä E-kontaktista.

Vaikka nettideittailun aloittaminen saattaa jännittää, E-kontaktissa voit aina deittailla turvallisin mielin. Kaikki profiilit ja kuvat tarkistetaan asiakaspalvelun toimesta, jotta voimme varmistaa, että palvelua käyttävät sinkut ovat aitoja ihmisiä ja liikkeellä tositarkoituksella.

Käytettävissäsi on aina suomenkielinen asiakaspalvelu, mikäli sinulla herää kysymyksiä sivuston käytöstä tai tarvitset apua mahdollisten ongelmatilanteiden kanssa voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info@e-kontakti.fi tai lähettää viestin täällä. Asiakaspalvelu palvelee E-kontaktin käyttäjiä päivittäin klo 10–13 ja 18–23.

Näin 50+ deittailu E-kontaktissa toimii

Profiilin luominen E-kontaktiin on helppoa eikä se maksa mitään. Omaan deittiprofiiliin kannattaa lisätä ainakin profiilikuva ja persoonallinen esittelyteksti. Monet käyttäjät haluaisivat myös nähdä toisen profiilissa kuvauksen tämän toivekumppanista. Tätä kuvausta arvostavat erityisesti yli 45-vuotiaat deittailijat. Halutessasi voit täydentää profiiliasi luomalla kuva-albumin, jossa on enemmän kuvia sinusta. Kuva-albumin voit halutessasi pitää yksityisenä ja antaa siihen katseluoikeuden vain valitsemillesi käyttäjille.

Muista, että mitä enemmän panostat omaan profiiliisi, sitä todennäköisemmin löydät sinkkuja, joiden kanssa sinulla on yhteisiä kiinnostuksen kohteita ja toiveita tulevaisuuden suhteen. Aitous ja rehellisyys ovat valtteja myös netissä deittaillessa.

Kun profiilisi on valmis, pääset etsimään muita käyttäjiä hyödyntämällä E-kontaktin hakutoimintoja. Saat joka päivä myös ehdotuksia sinulle sopivista käyttäjistä, joten sinun ei tarvitse välttämättä edes selata muiden profiileja löytääksesi kiinnostavia keskustelukumppaneita. Suositellut profiilit on valittu niiden käyttäjien joukosta, jotka vastaavat sinun kriteereitäsi. Samanhenkisen seuran löytäminen ei siis koskaan ole ollut näin helppoa!

Onnistuminen nettideittailussa vaatii yleensä omaa aktivisuutta, joten kiinnostaviin sinkkuihin kannattaa rohkeasti olla yhteydessä. Voita siis ujoutesi ja aloita itse keskustelu. Jos et keksi, mitä viestiin kirjoittaisit, voit aloittaa lähettämällä toiselle flirtin tai jäänmurtaja-viestin.

E-kontaktissa profiilin luominen, kumppaniehdokkaiden etsiminen ja muiden profiileissa vierailu onnistuu ilmaiseksi. Jos haluat käyttää deittisivuston valikoituja ominaisuuksia, kuten muiden käyttäjien kanssa viestittelyä, tulee sinulla olla maksettu jäsenyys. Jäsenkauden pituudeksi voit valita kaksi viikkoa tai yhden, kolme tai kuusi kuukautta.

Luo profiili ja aloita deittailu!

Olen

Syntymäaika

Etsin

Haetun ikä

-
vuotta