Oletko jo jäsen?

Seuran löytäminen yli 50-vuotiaana

Tuntuuko sinusta, että haluat löytää uuden rakkauden, ystäviä, seuraa harrastuksiisi tai muuten vain jutustelukumppania? Rekisteröidy jo tänään ja tutustu uusiin ihmisiin!

Luo profiili ja aloita deittailu!

Olen

Syntymäaika

Etsin

Haetun ikä

-
vuotta

Seuraa E-kontaktista

Kaipaatko elämääsi jotakin uutta? Haluatko löytää elämänkumppanin tai sydänystävän? Olet tullut oikeaan paikkaan! Palvelussamme on jo tuhansia kaltaisiasi ihmisiä etsimässä ystävyyttä, rakkautta ja seuraa.

Seuran löytäminen netistä on tullut yhä yleisemmäksi viime vuosina ja monet ihmiset käyttävät verkkoa apunaan etsiessään seuraa. E-kontaktin deittipalvelu on todella kätevä, sillä se tarjoaa mahdollisuuden löytää seuraa lähes missä tahansa ja milloin tahansa.

E-kontakti on helppokäyttöinen ja turvallinen alusta, jolla voit etsiä kanssasi samoista asioista kiinnostuneita henkilöitä sijainnin, iän tai vaikka harrastuksen perusteella. Lisäksi E-kontaktin monipuoliset hakuominaisuudet takaavat, että voit helposti hakea kriteereitäsi vastaavia kumppaniehdokkaita tai ystäviä. Voit rajata näkemiäsi profiileja esimerkiksi iän ja asuinpaikan mukaan sekä sen perusteella, mitä nämä henkilöt ovat etsimässä E-kontaktista.

Unohda siis mahdolliset ennakkoluulosi deittipalveluita kohtaan, sillä netissä kiinnostavien ihmisten tapaaminen on helppoa ja vaivatonta.

Laadukas palvelu laadukkaille käyttäjille

E-kontakti on todella suosittu erityisesti varttuneempien ihmisten keskuudessa ja yli 45-vuotiaiden käyttäjien osalta naisia ja miehiä on lähes yhtä paljon. Näin ollen sivusto on helppo ja turvallinen vaihtoehto myös hieman vanhemmille ikäryhmille etsiä samanhenkistä seuraa netissä.

Asiakkailla on käytössään suomenkielinen asiakaspalvelu, joten mikäli sinulla herää kysymyksiä sivuston käytöstä tai tarvitset apua mahdollisten ongelmatilanteiden kanssa voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info@e-kontakti.fi

Rekisteröidy ilmaiseksi ja luo profiilisi, jotta muut voivat löytää sinut. Voit selata profiileja, lähettää viestejä ja järjestää tapaamisia helposti. Palvelullamme on myös erittäin tiukat tietoturva- ja yksityisyysasetukset, jotta voit tuntea olosi turvalliseksi ja mukavaksi deittaillessasi.

Älä odota, kun voit löytää etsimäsi jo tänään! Rekisteröidy palveluumme ilmaiseksi ja aloita matkasi kohti onnellista tulevaisuutta!

Kuinka sinä löydät seuraa E-kontaktista

Profiilin luominen E-kontaktiin on helppoa eikä se maksa mitään. Omaan deittiprofiiliin on kannattavaa lisätä sinusta edustava profiilikuva ja persoonallinen esittelyteksti. Monet käyttäjät haluaisivat myös nähdä toisen profiilissa kuvauksen tämän toivekumppanista. Halutessasi voit täydentää profiiliasi luomalla kuva-albumin, jossa on enemmän kuvia sinusta. Kuva-albumin voit myös pitää yksityisenä ja antaa siihen katseluoikeuden vain valitsemillesi käyttäjille. Näin pidät haluamasi kuvat yksityisinä, ennenkuin olet valmis jakamaan niitä muiden kanssa.

Muista, että mitä enemmän panostat omaan profiiliisi, sitä todennäköisemmin löydät muita, joiden kanssa sinulla on yhteisiä kiinnostuksen kohteita ja toiveita tulevaisuuden suhteen. Aitous ja rehellisyys ovat valtteja myös netissä deittaillessa.

Kun profiilisi on valmis, pääset etsimään muita käyttäjiä hyödyntämällä E-kontaktin hakutoimintoja. Saat joka päivä myös ehdotuksia sinulle sopivista käyttäjistä, joten sinun ei tarvitse välttämättä edes selata muiden profiileja löytääksesi kiinnostavia keskustelukumppaneita. Suositellut profiilit on valittu niiden käyttäjien joukosta, jotka vastaavat sinun kriteereitäsi. Samanhenkisen seuran löytäminen ei siis koskaan ole ollut näin helppoa!

Onnistuminen nettideittailussa vaatii yleensä omaa aktivisuutta, joten kiinnostaviin sinkkuihin kannattaa rohkeasti olla yhteydessä. Voita siis ujoutesi ja aloita itse keskustelu. Jos et keksi, mitä viestiin kirjoittaisit, voit aloittaa lähettämällä toiselle flirtin tai jäänmurtaja-viestin.

E-kontaktissa profiilin luominen, kumppaniehdokkaiden etsiminen ja muiden profiileissa vierailu onnistuu ilmaiseksi. Jos haluat käyttää deittisivuston valikoituja ominaisuuksia, kuten muiden käyttäjien kanssa viestittelyä, tulee sinulla olla maksettu jäsenyys. Jäsenkauden pituudeksi voit valita kaksi viikkoa tai yhden, kolme tai kuusi kuukautta.

Luo profiili ja aloita deittailu!

Olen

Syntymäaika

Etsin

Haetun ikä

-
vuotta