Oletko jo jäsen?

E-kontakti alennuskoodi 2021

Haluaisitko löytää vierellesi kumppanin, jonka kanssa jakaa arjen ilot ja surut? E-kontaktissa tuhannet sinkut etsivät päivittäin uutta rakkautta elämäänsä, ja jos sinäkin etsit suhdetta tositarkoituksella, on E-kontakti sinulle juuri oikea paikka deittailla.

Luo profiili ja aloita deittailu!

Olen

Syntymäaika

Etsin

Haetun ikä

-
vuotta

Jos haluat kokeilla onneasi heti ja tavata samanhenkisiä sinkkuja, hyödynnä nyt E-kontaktin alennuskoodi ja kokeile deittailua sivustolla ilmaiseksi yhden päivän ajan!

E-kontaktin etukoodin saat helposti käyttöösi kopioimalla alta kuukauden koodin. Kirjaudu tämän jälkeen sisään E-kontaktiin tai luo itsellesi profiili palveluun, jos olet uusi jäsen. Tilaus-sivulla pääset syöttämään alekoodin sille varattuun kenttään.

E-kontakti alekoodit 2021

Katso alta kuukauden alekoodi:

  • Alennuskoodi toukokuu: T0U21
  • Alennuskoodi kesäkuu: KES21
  • Alennuskoodi heinäkuu: HE121
  • Alennuskoodi elokuu: E1021
  • Alennuskoodi syyskuu: SYY21
  • Alennuskoodi lokakuu: 10K21
  • Alennuskoodi marraskuu: MAR21
  • Alennuskoodi joulukuu: J0U21

Löydä E-kontaktista uusi rakkaus elämääsi

E-kontaktista voit löytää rakkauden ja kiinnostavaa seuraa riippumatta iästäsi tai asuinpaikastasi. Sivustoa käyttävät sinkut eri ikäryhmistä ja E-kontakti on suosittu erityisesti yli 45-vuotiaiden keskuudessa. Koskaan ei siis ole liian myöhäistä uudelle parisuhteelle.

E-kontaktilla on käyttäjiä joka puolella Suomea, joten ihana kumppaniehdokas saattaa löytyä yllättävän läheltä, jos uskallat antaa rakkaudelle mahdollisuuden. Yksi nettideittailun parhaita puolia on, että voit tavata myös kauempana asuvia kiinnostavia ihmisiä, joita et olisi koskaan muuten tavannut.

Voit aina deittailla E-kontaktissa turvallisin mielin, sillä kaikki uudet profiilit ja kuvat tarkistetaan asiakaspalvelun toimesta. Tällä varmistetaan, että palvelun käyttäjät ovat aitoja ihmisiä ja deittailemassa tositarkoituksella. Käytettävissäsi on myös suomenkielinen asiakaspalvelu, joka vastaa kysymyksiin ja auttaa mahdollisissa ongelmatilanteissa joka päivä klo 10–13 ja 18–23.

Näin deittailet ja etsit seuraa E-kontaktissa

Jos et vielä ole deittaillut E-kontaktissa aiemmin, profiilin luominen käy helposti. Omaan profiiliin kannattaa panostaa, sillä persoonallinen esittelyteksti sekä iloinen profiilikuva herättävät tehokkaammin muiden käyttäjien huomion. Kuva-albumiin voit lisätä kuvia, jotka kertovat lisää sinusta ja harrastuksistasi.

Muista, että mitä enemmän kerrot itsestäsi profiilissasi, sitä todennäköisemmin löydät samanhenkisiä kumppaniehdokkaita. Voit siis kertoa esimerkiksi mielenkiinnon kohteistasi ja toiveistasi tulevaisuuden suhteen. Ole aina aito ja rehellinen, sillä toivoisithan itsekin toisten olevan rehellisiä kertoessaan itsestään.

E-kontaktissa voit etsiä kätevästi toiveitasi vastaavia kumppaniehdokkaita hyödyntämällä sivuston monipuolisia hakuominaisuuksia. Voit rajata profiileja esimerkiksi iän ja paikkakunnan perusteella. Joka päivä saat myös ehdotuksia sinulle sopivista kumppaniehdokkaista.

Kun näet sivustolla kiinnostavan profiilin, voit tehdä aloitteen lähettämällä käyttäjälle viestin, flirtin tai jäänmurtajan. Tärkeintä on, ettet anna mielenkiintoisen kumppaniehdokkaan mennä ohi, vaikka et olisikaan varma, miten aloittaa keskustelu.

Alekoodilla pääset testaamaan maksullisia ominaisuuksia

E-kontaktissa pääset etsimään sopivia kumppaniehdokkaita ja katsomaan heidän profiilejaan ilman maksua. Päästäksesi käyttämään sivuston valikoituja ominaisuuksia, kuten muiden käyttäjien kanssa viestittelyä, sinulla tulee olla maksettu jäsenyys.

Alennuskoodilla pääset päivän ajan testaamaan myös E-kontaktin tavallisesti maksullisia ominaisuuksia. Päivän ilmaisen deittailun jälkeen valittavanasi on joko kahden viikon tai yhden, kolmen tai kuuden kuukauden mittainen jäsenkausi, jos haluat hyödyntää kaikkia sivuston ominaisuuksia myös jatkossa.

Luo profiili ja aloita deittailu!

Olen

Syntymäaika

Etsin

Haetun ikä

-
vuotta