Oletko jo jäsen?

Hannele Lauri x E-kontakti

Hannele Lauri liittyi E-kontaktiin

Luo profiili ja aloita deittailu!

Olen

Syntymäaika

Etsin

Haetun ikä

-
vuotta

“Eihän sitä koskaan tiedä, mitä voi tapahtua”

Räiskyvästä persoonallisuudestaan tunnettu näyttelijälegenda Hannele Lauri on nyt ollut jo pitkään sinkkuna, eikä ole kaivannut miestä rinnalleen. Ystäviä on vuosien saatossa kertynyt näyttelijän lähipiiriin, mutta hän on aina avoin tapaamaan uusia ihmisiä.

“Uudet, mielenkiintoiset ihmiset ovat elämän suola. Minusta on hirveän mielenkiintoista keskustella ihmisten kanssa, jotka ajattelevat asioista eri tavalla kuin minä”, Hannele kertoo.

“Olen nauttinut sinkkuelämästä, enkä ole kauhean hyvä kestämään arkea jonkun muun kanssa. Nykypäivänä voisin kuvitella itseni ehkä tapailemassa jotakuta”, Hannele myöntää.

Elämänilo vetää puoleensa

Hannelleen vetoavat itsenäiset tyypit, jotka kulkevat omia polkujansa. Potentiaalisella kumppanilla täytyisi olla mielikuvitusta, älyä ja huumoria. Keskustelun tulisi soljua vaivattomasti.

“En voi sietää valittajia, joilla ei koskaan ole mikään hyvin. Tässäkin iässä täytyy vielä olla utelias elämästä, ja osata nauttia esimerkiksi kevään tulosta. Lisäksi täytyisi tietenkin rakastaa eläimiä”, Hannele naurahtaa.

Hannele valitsi kotimaisen deittipalvelun

E-Kontakti on kotimainen ja turvallinen deittipalvelu, josta voi seurustelukumppanien lisäksi etsiä myös ystäviä tai harrastuskavereita.

“Eihän sitä ikinä tiedä mitä elämä tuo tullessaan, mutta ei kukaan minun ovelleni ilmaannu. Vietän töiden jälkeen paljon aikaa kotona, joten deittipalvelu on minulle täydellinen tapa tutustua uusiin ihmisiin”, Hannele pohtii.

Laadukas palvelu laadukkaille käyttäjille

E-kontakti on todella suosittu erityisesti varttuneempien ihmisten keskuudessa ja yli 45-vuotiaiden käyttäjien osalta naisia ja miehiä on lähes yhtä paljon. Näin ollen sivusto on helppo ja turvallinen vaihtoehto myös hieman vanhemmille ikäryhmille etsiä samanhenkistä seuraa netissä.

Asiakkailla on käytössään suomenkielinen asiakaspalvelu, joten mikäli sinulla herää kysymyksiä sivuston käytöstä tai tarvitset apua mahdollisten ongelmatilanteiden kanssa voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info@e-kontakti.fi

Rekisteröidy ilmaiseksi ja luo profiilisi, jotta muut voivat löytää sinut. Voit selata profiileja, lähettää viestejä ja järjestää tapaamisia helposti. Palvelullamme on myös erittäin tiukat tietoturva- ja yksityisyysasetukset, jotta voit tuntea olosi turvalliseksi ja mukavaksi deittaillessasi.

Älä odota, kun voit löytää etsimäsi jo tänään! Rekisteröidy palveluumme ilmaiseksi ja aloita matkasi kohti onnellista tulevaisuutta!

Kuinka sinä löydät seuraa E-kontaktista

Profiilin luominen E-kontaktiin on helppoa eikä se maksa mitään. Omaan deittiprofiiliin on kannattavaa lisätä sinusta edustava profiilikuva ja persoonallinen esittelyteksti. Monet käyttäjät haluaisivat myös nähdä toisen profiilissa kuvauksen tämän toivekumppanista. Halutessasi voit täydentää profiiliasi luomalla kuva-albumin, jossa on enemmän kuvia sinusta. Kuva-albumin voit myös pitää yksityisenä ja antaa siihen katseluoikeuden vain valitsemillesi käyttäjille. Näin pidät haluamasi kuvat yksityisinä, ennenkuin olet valmis jakamaan niitä muiden kanssa.

Muista, että mitä enemmän panostat omaan profiiliisi, sitä todennäköisemmin löydät muita, joiden kanssa sinulla on yhteisiä kiinnostuksen kohteita ja toiveita tulevaisuuden suhteen. Aitous ja rehellisyys ovat valtteja myös netissä deittaillessa.

Kun profiilisi on valmis, pääset etsimään muita käyttäjiä hyödyntämällä E-kontaktin hakutoimintoja. Saat joka päivä myös ehdotuksia sinulle sopivista käyttäjistä, joten sinun ei tarvitse välttämättä edes selata muiden profiileja löytääksesi kiinnostavia keskustelukumppaneita. Suositellut profiilit on valittu niiden käyttäjien joukosta, jotka vastaavat sinun kriteereitäsi. Samanhenkisen seuran löytäminen ei siis koskaan ole ollut näin helppoa!

Onnistuminen nettideittailussa vaatii yleensä omaa aktivisuutta, joten kiinnostaviin sinkkuihin kannattaa rohkeasti olla yhteydessä. Voita siis ujoutesi ja aloita itse keskustelu. Jos et keksi, mitä viestiin kirjoittaisit, voit aloittaa lähettämällä toiselle flirtin tai jäänmurtaja-viestin.

E-kontaktissa profiilin luominen, kumppaniehdokkaiden etsiminen ja muiden profiileissa vierailu onnistuu ilmaiseksi. Jos haluat käyttää deittisivuston valikoituja ominaisuuksia, kuten muiden käyttäjien kanssa viestittelyä, tulee sinulla olla maksettu jäsenyys. Jäsenkauden pituudeksi voit valita kaksi viikkoa tai yhden, kolme tai kuusi kuukautta.

Luo profiili ja aloita deittailu!

Olen

Syntymäaika

Etsin

Haetun ikä

-
vuotta