Oletko jo jäsen?

Hinta

E-kontakti tilaus

Ilmainen rekisteröinti

E-kontaktista löydät juuri sinulle sopivaa seuraa tehokkaan viestittelyn, Sinulle sopiva -ehdotusten, Match -viestikoneen, Flirtti-viestien ja Parrasvalo -viestien avulla. E-kontaktiin rekisteröityminen on ilmaista ja voit luoda profiilin sekä etsiä itsellesi sopivia kumppaniehdokkaita maksutta. Myös flirttien lähettäminen muille käyttäjille on palvelussa ilmaista.

Luo profiili ja aloita deittailu!

Olen

Syntymäaika

Etsin

Haetun ikä

-
vuotta

Tilauksen hyödyt

Ostamalla E-kontaktin jäsenyyden voit vastaanottaa ja lähettää viestejä muille käyttäjille rajattomasti. Voit myös nähdä, ketkä ovat vierailleet profiilissasi.

E-kontaktin hinnat

E-kontakti.fissä voit valita 2 viikon, 1, 3 tai 6 kuukauden mittaisen jäsenkauden.

E-kontaktin eri jäsenkausien hinnat ovat:

  • 2 viikkoa 24,90 €
  • 1 kk 34,90 €
  • 3 kk 59,90 €
  • 6 kk 89,90 €

Mikä on Pluspaketti?

Pluspaketti on lisätilaus tavalliseen E-kontakti.fin jäsenyyteen, eikä millään tavalla pakollinen. Pluspaketti antaa paljon lisäominaisuuksia sivuston käyttöön, joita useat jäsenemme arvostavat. Pluspaketin avulla saat E-kontaktin ominaisuuksista vielä enemmän irti!

Tilaamalla pluspaketin voit surffailla näkymättömänä sivuilla niin, ettei käynnistäsi profiilissa jää jälkeä toiselle jäsenelle, saat lukukuittaukset lähettämistäsi viesteistä, yhden albumin sijaan voit käyttää viittä kuva-albumia, voit suodattaa saapuneita viestejä ja vierailijoita ikävalintasi mukaan ja saat kuukauden tilausta kohden 15 kappaletta Parrasvaloviestejä. Saat käyttöösi myös kätevän Match-viestikoneen.

Luo profiili ja aloita deittailu!

Olen

Syntymäaika

Etsin

Haetun ikä

-
vuotta