Oletko jo jäsen?

Sinkut

Sinkkuja ympäri Suomea

E-kontaktista löydät sinkkuja ympäri Suomea aina Helsingistä Pohjois-Lappiin. Hae sinkkuja mm. seuraavista maakunnista ja löydä juuri sinulle sopiva kumppaniehdokas:

 • Sinkut Uusimaa
 • Sinkut Kainuu
 • Sinkut Kanta-Häme
 • Sinkut Keski-Suomi
 • Sinkut Kymenlaakso
 • Sinkut Lappi
 • Sinkut Pirkanmaa
 • Sinkut Pohjois-Pohjanmaa
 • Sinkut Pohjois-Karjala
 • Sinkut Pohjois-Savo
 • Sinkut Etelä-Savo
 • Sinkut Päijät-Häme
 • Sinkut Satakunta
 • Sinkut Etelä-Pohjanmaa
 • Sinkut Etelä-Karjala
 • Sinkut Varsinais-Suomi

Luo profiili ja aloita deittailu!

Olen

Syntymäaika

Etsin

Haetun ikä

-
vuotta

Sinkkuja eri ikäryhmistä

E-kontaktissa on kaikenikäisiä sinkkuja. Voit hakea E-kontaktista sinun ikähaarukkaasi sopivia kumppaniehdokkaita. Eniten sinkkuja palvelussa on 45-54 -vuotiaissa; jopa noin 25% E-kontaktin kaikista käyttäjistä. Myös 35-44 -vuotiaita sekä 55-64 vuotiaita sinkkuja on suuri määrä, yhteensä noin 40% sinkuista. +65 -vuotiaita sinkkuja on noin 9% kaikista E-kontaktin sinkuista ja 25-34 -vuotiaiden käyttäjien osuus on noin 15%.

Koulutetut sinkut

Mikäli kumppaniehdokkaan ammatti tai koulutus on sinulle tärkeää, voit hakea E-kontaktista sinkkuja ammatin tai koulutustaustan perusteella. Sinkkuja löytyy mm. juridiselta alalta, lääketieteelliseltä alalta, sosiaalialalta, kuljetusalalta, kaupalliselta alalta ja palvelualalta. Palvelussa on myös eläkeläisiä, yrittäjiä ja opiskelijoitakin. E-kontaktin sinkkujen koulutustaustoja ovat mm. ammattitutkinto, ammattikorkeakoulu, korkeakoulututkinto sekä tohtoritutkinto.

Suurin osa E-kontaktin sinkuista etsii seurustelu-, avioliitto- tai romanssiseuraa. Palvelussa on myös käyttäjiä, jotka hakevat ystävyyssuhteita, matkatovereita ja harrastusseuraakin. E-kontakti on keskittynyt sinkkuihin, jotka hakevat seuraa tositarkoituksella.

Miten tavata muita sinkkuja?

1. Kokeile pikadeittailua

Pikadeittailu on hyvä tapa tutustua lähialueesi muihin sinkkuihin.

Monien kaupunkien seurakunnat järjestävät pikadeittailu -tapahtumia alueen sinkuille. Seurakuntien pikadeiteille voi osallistua, vaikka ei kirkkoon kuuluisikaan. Pikadeitit toimivat usein niin, että osallistujille jaetaan nimi- ja numerolaput, minkä jälkeen naiset istuvat pöytiin ja miehet kiertävät naiselta toiselle tutustumassa. Aikaa juttelulle on muutama minuutti, minkä jälkeen parit vaihtuvat.

Tapahtuman jälkeen osallistujat voivat kirjoittaa lapulle, keneen haluavat tutustua paremmin ja antaa yhteystietonsa kiinnostaville henkilöille.

2. Aloita nettideittailu ja löydä alueesi sinkut

Nettideittailu on helppo ja nopea tapa löytää juuri sinun kriteereihisi sopivia sinkkuja. Nettideittailu ei ole vain nuorten juttu, vaan deittipalveluita on monenlaisia ja niitä käyttää kaikenikäiset.

Esimerkiksi E-kontaktissa on jäseniä laajalla elämänkirjolla, ja liittyneiden ikähaarukka vaihtelee 18-vuotiaista aina yli 80-vuotiaisiin. Palvelun hakutoimintojen avulla voit rajata etsimiesi sinkkujen ikähaarukkaa juuri sinulle sopivaksi.

Seuranhaun helppous ja luotettavuus sekä samankaltaisten ihmisten löytäminen ovat monille kumppania etsivälle nettidiettipalvelun tärkeimmät kriteerit. E-kontaktissa voi aloittaa ilmaisjäsenenä, jolloin voi luoda itsestään seuranhakuprofiilin ja selata muiden sinkkujen tietoja.

Hakua voi rajata alueen mukaan, jolloin sinkkuja voi etsiä juuri niiltä paikkakunnilta, jotka sopivat sinulle parhaiten.

Kun sopiva henkilö löytyy, maksamalla pienen kuukausimaksun voi lähettää kiinnostaville sinkuille viestejä ja tutustua heihin paremmin.

3. Ilmoittaudu opiston kurssille tai aloita uusi harrastus

Seuraa ja muita sinkkuja voit löytää myös ilmoittautumalla kotikaupunkisi kansalaisopiston tai työväenopiston kursseille. Muut osallistujat eivät välttämättä ole etsimässä kumppania, mutta opistojen kurssit ovat loistava tilaisuus tavata muita ihmisiä. Vaikkei rakkausrintamalla tärppäisikään, kursseilla voi ystävystyä samanhenkisten kanssa.

Hyvä tapa tavata uusia ihmisiä on harrastukset. Harrastusten parista löydät samanhenkisiä ihmisiä, joilla on samanlaisia kiinnostuksen kohteita.

4. Lähde yöelämään tapaamaan muita sinkkuja

Seuran etsiminen yökerhoissa ja baareissa on perinteinen tapa löytää seuraa. Moni pariskunta on löytänyt toisensa yöelämästä. Jos tavatessa haluaa jutella toisen kanssa, kannattaa kuitenkin yökerhon sijaan valita mieluummin paikallinen pubi tai baari.

5. Kokeile lemmikkideittejä ja löydä eläinrakkaita sinkkuja!

Jos pidät lemmikeistä, osallistu lemmikkideiteille tai -tapahtumiin. Tämä on oiva tapa tutustua muihin eläinrakkaisiin sinkkuihin! Selvitä oman paikkakuntasi lemmikkideittitapahtumat ja tutustu uusiin sinkkuihin, joita et välttämättä tapaisi muualla.

Luo profiili ja aloita deittailu!

Olen

Syntymäaika

Etsin

Haetun ikä

-
vuotta