Oletko jo jäsen?

Löydä ystävä E-kontaktista

Netissä voi löytää sydänystävän!

Oletko miettinyt mistä aikuisiällä voi löytää ystäviä?

Ei ole helppoa löytää ihmisiä, jotka jakavat samat kiinnostuksen kohteet, arvot ja elämänasenteet. Vaikka arkisissa kohtaamisissa tai harrastuksissa voi tavata uusia ihmisiä, on yhteyden syntyminen aina sattuman kauppaa.

Moni ei tiedä, että nettideittisivustoilla syntyy valtavasti ystävyyssuhteita! Myös E-kontaktissa lukuisat suomalaiset ovat palvelussa nimenomaan tutustumassa uusiin ystäviin. E-kontaktin tutustuminen tapahtuu matalalla kynnyksellä – se on täysin turvallista ja palkitsee parhaimmillaan todellisella sydänystävällä!

Luo profiili ja aloita deittailu!

Olen

Syntymäaika

Etsin

Haetun ikä

-
vuotta

Uusia ystäviä aikuisena – koskaan ei ole liian myöhäistä!

Lähes kaikki kohtaavat joskus hetkiä, jolloin ystävien piiri tuntuu supistuvan tai elämänmuutokset – kuten muutto, uusi työpaikka tai harrastukset – saavat meidät tuntemaan olomme yksinäiseksi.

Tämä yksinäisyys ei ole harvinaista, eikä sen tunnustamisessa ole mitään hävettävää.

Itse asiassa, ystävien aktiivinen etsiminen on osoitus rohkeudesta!

Aktiivisuus sosiaalisissa tilanteissa, myös netissä, palkitsee usein nopeammin kuin osaa odottaa. Toisin kuin päivittäisissä arkikohtaamisissa, internetissä voimme helposti löytää ison määrän ihmisiä, jotka ovat yhtä avoimin mielin liikenteessä. Näin ollen netistä ystävien löytäminen on paitsi helpompaa myös todennäköisempää.

Koskaan liian myöhäistä löytää paras kaveri – aidon sydänystävän kanssa voi jakaa ilot ja surut, olla kuin "paita ja peppu". Tähän vaaditaan kuitenkin rohkeutta ottaa ensimmäinen askel. Todennäköisesti yllätyt siitä, kuinka monta ihanaa ihmistä odottaa tutustumista.

E-kontaktissa tavanneet ystävykset illanvietossa

Ystävystyminen E-kontaktissa – paljon enemmän kuin pelkkää deittailua

Ihmisillä voi olla mielikuva, että E-kontakti on tarkoitettu vain ja ainoastaan romanttisten suhteiden etsimiseen. Totuus on kuitenkin se, että palvelu tarjoaa paljon enemmän. E-kontaktissa syntyy päivittäin monenlaisia kontakteja ja monet ovatkin palvelussa lähtökohtaisesti avoimin mielin niin rakkaudelle kuin ystävyyssuhteillekin.

E-kontaktin käyttäjäprofiilit tarjoavat kattavan kuvan henkilöistä niiden takana. Käyttäjät kirjoittavat itsestään, elämänarvoistaan ja siitä, millaista seuraa he etsivät. Tämä mahdollistaa yhteyksien luomisen aidosti samankaltaisten ihmisten kanssa. On aivan mahdollista, että löydät E-kontaktista jonkun, joka ymmärtää sinua paremmin kuin moni kasvokkain tavattu tuttava.

Ystävyyden ei myöskään aina tarvitse perustua fyysiseen läsnäoloon. Online-ystävyydet voivat olla aivan yhtä merkityksellisiä ja syvällisiä kuin ne, jotka solmitaan kasvotusten. Verkossa tapahtuva ystävystyminen voi tarjota tukea, ymmärrystä ja iloa elämään, ja E-kontakti tarjoaa turvallisen ja luotettavan alustan näiden yhteyksien luomiseen.

Olipa etsinnässäsi sitten sydänystävä, uusi harrastuskaveri tai joku, jonka kanssa vaihtaa ajatuksia maailmasta, E-kontaktissa nämä toiveet voivat muuttua todellisuudeksi.

E-kontaktissa tavanneet parhaat kaverit hemmottelevat itseään kylpylässä

Tutustu uusiin ihmisiin rauhassa pitkällä jäsentilauksella

EEtsitkö ystävyyttä, joka kestää? E-kontakti tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin syvällisemmin ja rauhallisemmin pitkällä jäsentilauksella. Kun rekisteröidyt palveluun ja valitset 6 kuukauden jäsenyyden, säästät jopa 57 % verrattuna lyhyempiin tilausjaksoihin! Tämä tekee kuukausitilauksestasi erittäin edullisen, vain 14,98€ kuukaudessa.

Valitsemalla pitkän jäsentilauksen annat itsellesi aikaa – aikaa tutkia, aikaa keskustella ja aikaa myös odottaa. E-kontaktin yhteisö kasvaa päivittäin, ja jokainen uusi jäsen tuo mukanaan mahdollisuuden uuteen ystävyyteen. Kuka tietää, ehkä huomenna palveluun liittyy ihminen, joka muuttaa elämäsi?

Sitoutuminen ystävyyden löytämiseen täysillä on teko, joka kantaa.

Liity E-kontaktiin tänään, ja aloita matkasi kohti uusia, ihania ystävyyksiä, jotka saattavat kestää ikuisesti.

Luo profiili ja aloita deittailu!

Olen

Syntymäaika

Etsin

Haetun ikä

-
vuotta