Oletko jo jäsen?

Mies etsii miestä

Etsitkö uutta kumppania ja parisuhdetta tositarkoituksella? E-kontaktissa voit helposti tavata kiinnostavia ja samanhenkisiä sinkkumiehiä eri puolilta Suomea!

Luo profiili ja aloita deittailu!

Olen

Syntymäaika

Etsin

Haetun ikä

-
vuotta

Tapaa helposti rakkautta etsiviä sinkkuja

Jos toivot löytäväsi elämääsi uuden rakkaan ja pysyvän suhteen, on E-kontakti sinulle juuri oikea paikka tavata muita sinkkuja. Sivusto kuuluu Suomen suosituimpiin ja sitä käyttävät päivittäin tuhannet deittailijat. Koska aktiivisten käyttäjien määrä on suuri, on sinulla paremmat mahdollisuudet kohdata kiinnostavia ihmisiä.

E-kontaktia käyttävät sinkut eri puolilta Suomea, ja deittipalvelu on suosittu niin suurissa kaupungeissa kuin pienemmillä paikkakunnilla. Voit siis löytää seuraa jopa yllättävän läheltä, asuitpa sitten missä päin tahansa. E-kontaktissa on myös sinkkuja kaikista ikäryhmistä, ja aktiivisesti palvelua käyttävät erityisesti yli 45-vuotiaat. Koskaan ei siis ole liian myöhäistä löytää uutta kumppania ja parhaimmillaan loppuelämän kestävää parisuhdetta.

Sekä ensimmäistä merkityksellistä suhdetta että eron jälkeen uutta kumppania etsivät voivat turvallisin mielin hakea seuraa E-kontaktista. Palvelua käyttävät sinkut ovat aitoja ihmisiä, kuten sinäkin, ja myös he toivovat löytävänsä ihmisen, jonka kanssa jakaa arjen ilot ja surut. Voit siis rohkeasti olla oma itsesi ja löytää ihmisiä, jotka kiinnostuvat sinusta juuri sellaisena kuin olet.

Yksi nettideittailun parhaista puolista on, että voit vaivattomasti tavata kiinnostavia ihmisiä, joita et ehkä muuten olisi koskaan löytänyt. Älä siis ohita tilaisuuttasi onneen, vaan kokeile rohkeasti nettideittailua E-kontaktissa!

Näin deittailu toimii E-kontaktissa

E-kontaktin sivusto on helppokäyttöinen ja rekisteröityminen onnistuu hetkessä. Oman deittiprofiilin ja kuva-albumin luominen E-kontaktiin on aina ilmaista.

Omaan profiiliin kannattaa panostaa, sillä huolella kirjoitettu esittelyteksti ja iloinen profiilikuva kiinnittävät tehokkaammin muiden sinkkumiesten huomion. Voit täydentää profiiliasi kuva-albumilla, johon voit lisätä vaikkapa harrastuksistasi ja mielenkiinnon kohteistasi lisää kertovia kuvia. Kuva-albumi voi olla julkinen tai siihen voi antaa katseluoikeuden vain valitsemilleen henkilöille.

E-kontaktin käyttäjille tärkeitä tekijöitä kumppania valitessa ovat esimerkiksi luonteenpiirteet, persoonallisuus, yhteiset arvot ja samanlaiset elämäntavat. Omassa esittelytekstissä kannattaakin avoimesti ja rohkeasti kertoa itsestään, mielenkiinnon kohteistaan ja toiveistaan tulevaisuuden suhteen. Muista että persoonasi saa näkyä profiilissasi ja persoonallinen teksti erottuu varmasti joukosta positiivisesti.

E-kontaktin monipuolisilla hakuominaisuuksilla voit helposti etsiä kriteerisi täyttäviä sinkkumiehiä. Voit rajata sinulle näytettävät profiilit esimerkiksi iän ja asuinpaikan perusteella. Rajausten kanssa ei kuitenkaan kannata olla liian tarkka, ettei sinulta jää mahdollisesti kiinnostavia kumppaniehdokkaita löytämättä. Hakutoimintojen lisäksi kannattaa hyödyntää myös Sinulle sopiva -ehdotuksia, joita saat päivittäin kriteereihisi sopivista profiileista.

Kun näet kiinnostavan profiilin, johon haluaisit tutustua paremmin, tee itse rohkeasti aloite lähettämällä ensimmäinen viesti. Jos et keksi sopivaa viestiä keskustelun avaukseksi, voit lähettää henkilölle flirtin tai jäänmurtaja-viestin. Näiden toimintojen tarkoitus on auttaa sinua osoittamaan kiinnostuksesi, vaikka viestin kirjoittaminen tuntuisi hankalalta. Muista, että oma aktiivisuus nettideittailussa yleensä palkitaan ja olemalla rohkea varmistat, ettei yksikään kiinnostava sinkku mene sinulta ohitse!

Profiilin luomisen lisäksi voit E-kontaktissa etsiä sopivia sinkkuja ja vierailla heidän profiileissaan ilman maksua. Kuitenkin osa ominaisuuksista, kuten viestien lähettäminen ja vastaanottaminen, ovat maksullisia. Saadaksesi käyttöösi nämä ominaisuudet, sinulla tulee olla E-kontaktin jäsentilaus. Jäsenkauden kestoksi voi valita kaksi viikkoa tai yhden, kolme tai kuusi kuukautta.

Etsi kumppania turvallisin mielin

E-kontakti on vuonna 2009 perustettu kotimainen deittisivusto, jonka tarkoituksena on auttaa palvelun jäseniä löytämään uusi rakkaus turvallisesti ja luotettavasti. Jotta voimme ylläpitää turvallista deittipalvelua, on osa E-kontaktin ominaisuuksista maksullisia.

Voit etsiä kumppania E-kontaktissa huoletta, sillä kaikki palveluun lisätyt uudet profiilit tarkistetaan ennen niiden julkaisua asiakaspalvelumme toimesta. Näin pyrimme varmistamaan, että E-kontaktia käyttävät sinkut ovat aitoja ihmisiä, jotka etsivät rakkautta tositarkoituksella.

E-kontaktilla on suomenkielinen asiakaspalvelu, joka auttaa joka päivä sivustoon tai sen käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Asiakaspalvelun tavoittaa päivittäin klo 10–13 ja 18–23 välisenä aikana ja heihin saa helposti yhteyden lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@e-kontakti.fi tai kirjoittamalla viestin täällä

Luo profiili ja aloita deittailu!

Olen

Syntymäaika

Etsin

Haetun ikä

-
vuotta