Oletko jo jäsen?

Mies etsii naista

Haluaisitko löytää ihanan naisen, jonka kanssa jakaa yhteinen arki ja nauttia elämästä? E-kontaktissa voit tavata helposti tositarkoituksella kumppania etsiviä sinkkunaisia!

Luo profiili ja aloita deittailu!

Olen

Syntymäaika

Etsin

Haetun ikä

-
vuotta

Löydä nainen tositarkoituksella

Jos kaipaat elämääsi samanhenkistä naista ja pysyvää parisuhdetta, on E-kontakti juuri oikea paikka sinulle etsiä uutta kumppania. E-kontaktista löydät aitoja ihmisiä, jotka ovat liikkeellä tositarkoituksella ja toivovat löytävänsä rinnalleen pitkäaikaisen kumppanin.

E-kontaktia käyttäjistä jopa lähes puolet on naisia, joten sinun on helppo tavata samanhenkisiä sinkkunaisia. E-kontaktia käyttävät sinkkunaiset eri ikäryhmistä, joten jokaisen miehen on mahdollista löytää palvelusta ikäisiään kumppaniehdokkaita. Aktiivisia käyttäjiä palvelulla on erityisesti yli 45-vuotiaiden joukossa. Koskaan ei ole siis liian myöhäistä löytää rakkautta.

Nettideittailu on suosittua ympäri Suomea ja myös E-kontaktin käyttäjät ovat kotoisin eri puolilta maata. Voit siis löytää kiinnostavaa seuraa jopa yllättävän läheltä, jos annat itsellesi mahdollisuuden onneen. Vaikka sinulle olisi ollut epäonnea rakkauden suhteen aiemmin, E-kontaktissa voit löytää aitoja naisia, jotka ovat kiinnostuneita sinusta juuri sellaisena kuin olet.

Deittailu E-kontaktissa on helppoa ja selkeää

Profiilin luominen E-kontaktiin on helppoa ja ilmaista. Profiilissasi voit määrittää, minkä ikäisen naisen haluaisit tavata ja mistä päin Suomea. Rajauksien kanssa ei kannata olla liian tarkka, sillä et voi koskaan tietää, mistä rakkaus saattaa löytyä.

Mitä enemmän panostat deittiprofiiliisi, sitä todennäköisemmin herätät kumppaniehdokkaiden huomion ja löydät samanhenkistä seuraa. Esittelytekstissä voit kertoa esimerkiksi omista mielenkiinnon kohteistasi ja toiveistasi. Aitous on tärkeää ja oma persoona saa näkyä tekstissä. Jos tekstin kirjoittaminen tuntuu hankalalta, voit miettiä, millaisia asioita haluaisit lukea toisten esittelyteksteistä.

Profiilikuva on yksi ensimmäisistä asioista, joihin profiiliasi katsovat naiset kiinnittävät huomiota, joten oma profiilikuva ja muut kuva-albumin kuvat kannattaa valita huolella. Profiilikuvaksi on hyvä valita mahdollisimman tuore kuva, jossa näkyvät kasvot. Hymy on yleensä tehokas keino tehdä positiivinen esivaikutelma mahdollisiin kumppaniehdokkaisiin.

E-kontaktissa deittailessasi käytössäsi ovat monipuoliset hakutoiminnot, joiden avulla pystyt helposti hakemaan toiveisiisi vastaavaa seuraa. Saat joka päivä myös Sinulle sopiva -kumppaniehdotuksia sinkkunaisista, jotka vastaavat hakukriteerejäsi.

Kun löydät kiinnostavan profiilin, tee rohkeasti aloite, sillä nettideittailussa oma aktivisuus yleensä palkitaan. Älä lähetä samaa viestiä jokaiselle, vaan mieti aina persoonallinen avaus keskustelulle. Jos et keksi mielestäsi sopivaa viestiä, voit kokeilla joko flirtin tai jäänmurtaja-viestin lähettämistä. Näiden toimintojen avulla pystyt tekemään aloitteen kiinnostavan kumppaniehdokkaan kanssa, vaikka sinua jännittäisi tai et ole varma, millaisella viestillä sinun kannattaisi keskustelu avata.

Osa E-kontaktin toiminnoista, kuten viestin lähettäminen ja vastaanottaminen, ovat maksullisia ja vaativat jäsentilauksen. Tilausjakson kestoksi voit valita kaksi viikkoa tai yhden, kolme tai kuusi kuukautta.

Kotimainen ja turvallinen deittisivusto

Vuonna 2009 perustettu E-kontakti on suomalainen deittisivusto, jonka tarkoituksena on auttaa palvelun jäseniä löytämään elämäänsä uusi rakkaus luotettavasti, turvallisesti ja vastuullisesti.

Deittailu E-kontaktissa on turvallista, sillä asiakaspalvelu tarkistaa kaikki uudet profiilit ja kuvat ennen niiden julkaisua sivulla. Tällä varmistetaan, että palvelun käyttäjät ovat aitoja ihmisiä ja he etsivät seuraa tositarkoituksella. E-kontaktin maksulliset ominaisuudet mahdollistavat luotettavan sivuston ylläpidon.

E-kontaktin jäsenien käytettävissä on joka päivä suomenkielinen asiakaspalvelu. Asiakaspalvelun tavoittaa klo 10–13 ja 18–23 välisinä aikoina. Mikäli sinulla on kysyttävää liittyen palveluun tai sen käyttöön, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluun. Voit lähettää heille joko sähköpostia osoitteeseen info@e-kontakti.fi tai lähettää viestin täällä.

Luo profiili ja aloita deittailu!

Olen

Syntymäaika

Etsin

Haetun ikä

-
vuotta