Oletko jo jäsen?

Nainen etsii miestä

Kaipaatko elämääsi ihanaa miestä, jonka kanssa jakaa yhteinen arki ja nauttia ripauksesta romantiikkaa? Koskaan ei ole liian myöhäistä löytää rakkautta, ja E-kontaktissa voit helposti tavata samanhenkisiä sinkkumiehiä!

Luo profiili ja aloita deittailu!

Olen

Syntymäaika

Etsin

Haetun ikä

-
vuotta

Löydä mies tositarkoituksella

E-kontaktissa tuhannet sinkut ympäri Suomea etsivät tositarkoituksella seuraa päivittäin. Jos haluat löytää aidon ja kiinnostavan miehen, on E-kontakti sinulle oikea paikka deittailla. Vaikka et olisi aiemmin kokeillut nettideittailua, E-kontakti on helppo ja turvallinen sivusto kokeilla kumppanin etsimistä. Palvelun jäsenet ovat aitoja ja tavallisia ihmisiä, joten voit rohkeasti olla oma itsesi.

E-kontaktissa on käyttäjiä eri ikäryhmistä eli voit löytää uuden rakkauden minkä ikäisenä tahansa. E-kontaktia käyttävät aktiivisesti erityisesti yli 45-vuotiaat sinkut, joten koskaan ei ole liian myöhäistä tavata ihanaa ihmistä ja aloittaa uutta parisuhdetta. Koska E-kontakti on suosittu joka puolella Suomea, saatat löytää sopivan sinkkumiehen yllättävän läheltä.

Yksi nettideittailun parhaista puolista on, että voit löytää kätevästi kiinnostavia miehiä, joita et ehkä muuten olisi koskaan tavannut. Moni E-kontaktin käyttäjistä löytää sivuston kautta pysyvämmän suhteen, joten älä ohita tilaisuuttasi uuteen onneen.

Näin deittailet E-kontaktissa

E-kontaktiin voit luoda itsellesi profiilin ja kuva-albumin täysin ilmaiseksi. Omaan profiiliin kannattaa panostaa, sillä persoonallinen esittelyteksti sekä luonnollinen ja iloinen profiilikuva herättävät paremmin muiden käyttäjien huomion. Kuva-albumiin voit lisätä kuvia, jotka kertovat lisää sinusta ja harrastuksistasi. Halutessasi voit pitää kuva-albumin yksityisenä ja antaa siihen katseluoikeuden vain valitsemillesi henkilöille.

Mitä enemmän kerrot itsestäsi profiilissasi, sitä todennäköisempää on, että löydät nopeammin kumppaniehdokkaita, jotka jakavat kanssasi samat mielenkiinnon kohteet ja joilla on samanlaisia toiveita tulevaisuuden suhteen. Muista olla rehellinen ja aito, ja anna persoonasi näkyä.

Hyödyntämällä E-kontaktin monipuolisia hakuominaisuuksia sinun on helppo etsiä kumppaniehdokkaita, jotka vastaavat toiveitasi. Voit etsiä miehiä esimerkiksi iän ja paikkakunnan perusteella. Saat joka päivä myös ehdotuksia sinulle sopivista käyttäjistä.

Sopivan kumppaniehdokkaan löydyttyä voit tehdä aloitteen lähettämällä hänelle viestin. Kannattaakin rohkeasti olla aktiivinen viestittelyn suhteen, sillä se yleensä palkitaan. Jos et keksi, miten aloittaisit keskustelun, E-kontaktissa voit ilmaista kiinnostuksesi myös lähettämällä toiselle flirtin tai jäänmurtaja-viestin. Tärkeintä on, ettet anna kiinnostavan profiilin mennä ohitse, sillä et koskaan tiedä, milloin se oikea mies tulee vastaan.

E-kontaktissa pääset etsimään sopivia kumppaniehdokkaita ja katsomaan heidän profiilejaan ilman maksua. Päästäksesi käyttämään sivuston valikoituja ominaisuuksia, kuten muiden käyttäjien kanssa viestittelyä, sinulla tulee olla maksettu jäsenyys. Valittavanasi on joko kahden viikon tai yhden, kolmen tai kuuden kuukauden mittainen jäsenkausi.

Turvallinen deittisivusto ja suomenkielinen asiakaspalvelu

E-kontakti on suomalainen, vuonna 2009 perustettu deittisivusto. Haluamme auttaa jäseniämme löytämään elämäänsä rakkauden luotettavasti, turvallisesti ja vastuullisesti. Sivustolla voit etsiä myös uusia ystäviä tai vaikkapa matkaseuraa.

E-kontaktissa voit etsiä rakkautta turvallisin mielin, sillä kaikki uudet profiilit ja kuvat tarkistetaan asiakaspalvelun toimesta. Haluamme varmistaa, että palvelun käyttäjät ovat aitoja ihmisiä ja deittailemassa tositarkoituksella. Osa E-kontaktin ominaisuuksista on maksullisia, jotta voimme jatkossakin ylläpitää turvallista deittisivustoa.

Suomenkielinen asiakaspalvelu on E-kontaktin käyttäjien käytettävissä joka päivä klo 10–13 ja 18–23. Voit olla yhteydessä asiakaspalveluun, mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää liittyen palveluun tai sen käyttöön. Asiakaspalveluun saat yhteyden joko lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@e-kontakti.fi tai lähettämällä viestin täällä

Luo profiili ja aloita deittailu!

Olen

Syntymäaika

Etsin

Haetun ikä

-
vuotta