Oletko jo jäsen?

Nainen etsii naista

Haaveiletko uudesta rakkaudesta? Koskaan ei ole liian myöhäistä löytää parisuhdetta ja kumppania, ja E-kontaktissa voit tavata sinkkunaisia eri puolilta Suomea!

Luo profiili ja aloita deittailu!

Olen

Syntymäaika

Etsin

Haetun ikä

-
vuotta

Anna rakkaudelle mahdollisuus

E-kontakti on yksi Suomen suosituimmista deittipalveluista ja tuhannet sinkut hakevat sivustolla seuraa päivittäin. Jos haluat tavata tositarkoituksella seuraa etsiviä sinkkuja, on E-kontakti juuri oikea paikka sinulle etsiä uutta kumppania. Koska sivustolla on paljon aktiivisia käyttäjiä, on sinulla mainiot mahdollisuudet tavata kiinnostavia ihmisiä.

Asuitpa missä päin tahansa, E-kontaktissa voit löytää seuraa jopa yllättävän läheltä, sillä E-kontaktilla on käyttäjiä eri puolilta Suomea. Sivusto on suosittu myös eri ikäryhmien keskuudessa, joten jokaisella on mahdollisuus löytää uusi rakas ja parhaimmillaan loppuelämän kestävä parisuhde. E-kontaktilla on aktiivisia käyttäjiä paljon yli 45-vuotiaiden joukossa, joten sivuston kautta kaikki voivat tavata samanikäisiä sinkkuja.

Etsitpä sitten ensimmäistä merkityksellistä parisuhdetta tai uutta kumppania eron jälkeen, E-kontaktissa voit turvallisin mielin etsiä rakkautta elämääsi. Palvelua käyttävät sinkut ovat aitoja ihmisiä, jotka toivovat löytävänsä vierelleen ihmisen, jonka kanssa jakaa arjen ilot ja surut.

Parasta nettideittailussa on, että voit kohdata ihania ihmisiä, joita et ehkä muuten olisi tavannut. Koskaan ei ole liian myöhäistä löytää uutta rakkautta, joten kokeile rohkeasti nettideittailua E-kontaktissa!

Näin deittailu E-kontaktissa toimii

E-kontaktin sivusto on selkeä ja helppokäyttöinen, ja pääset nopeasti alkuun deittailussa, vaikka olisitkin ensimmäistä kertaa kokeilemassa nettideittailua.

Deittiprofiilin ja oman kuva-albumin luominen E-kontaktiin on aina maksutonta. Omaan profiiliin kannattaa lisätä ainakin esittelyteksti sekä luonnollinen ja iloinen profiilikuva. Kuva-albumiin voit halutessasi lisätä enemmän kuvia, jotka kertovat lisää sinusta ja harrastuksistasi. Voit pitää kuva-albumin yksityisenä ja antaa siihen katseluoikeuden vain valitsemillesi henkilöille.

Omaan profiilin kannattaa panostaa ja olla rehellinen ja avoin esittelytekstiä kirjoittaessa. Mitä enemmän kerrot itsestäsi, sitä todennäköisempää on, että herätät samanhenkisten sinkkujen huomion. E-kontaktin käyttäjille tärkeitä tekijöitä kumppania valitessa ovat esimerkiksi luonteenpiirteet, persoonallisuus, yhteiset arvot ja samanlaiset elämäntavat. Kerro siis rohkeasti omista mielenkiinnon kohteistasi ja toiveistasi tulevaisuuden suhteen ja muista että persoonasi saa näkyä profiilissasi.

E-kontaktissa on monipuoliset hakutoiminnot, joiden avulla sinun on helppo etsiä toiveidesi mukaisia kumppaniehdokkaita. Voit rajata sinulle näytettävät sinkkunaiset esimerkiksi iän ja asuinpaikan perusteella. Saat myös päivittäin Sinulle sopiva -ehdotuksia, joihin on valittu kriteereihisi sopivia mahdollisia kumppaneita. Esimerkiksi asuinpaikkaan liittyvien hakukriteerien kanssa kannattaa olla joustava, ettei sinulta jää huomaamatta mielenkiintoisia ihmisiä.

Kun löydät kiinnostavan profiilin, tartu tilaisuuteen ja tee itse aloite. Aloitteen tekeminen E-kontaktissa on helppoa ja viestin lähettäminen onnistuu hetkessä. Jos et tiedä, miten aloittaisit keskustelun, voit ilmaista kiinnostuksesi lähettämällä flirtin tai jäänmurtaja-viestin. Kannattaa muistaa, että nettideittailussa oma aktivisuus yleensä palkitaan, joten ole rohkeasti yhteydessä mielenkiintosi herättäneisiin sinkkuihin. Koskaan et nimittäin voi tietää, milloin tapaat sen oikean!

E-kontaktissa voit profiilin luomisen lisäksi hakea sopivia sinkkuja ja vierailla heidän profiileissaan ilman maksua. Osa sivuston ominaisuuksista, kuten viestien lähettäminen ja vastaanottaminen, ovat kuitenkin maksullisia. Näitä ominaisuuksia käyttääksesi sinulla tulee olla E-kontaktin jäsentilaus. Jäsenkauden pituudeksi voi valita kaksi viikkoa tai yhden, kolme tai kuusi kuukautta.

Löydä uusi kumppani turvallisesti ja luotettavasti

E-kontaktin tarkoitus on auttaa palvelun jäseniä löytämään rakkaus turvallisesti ja luotettavasti. Voit etsiä uutta rakasta turvallisin mielin, sillä asiakaspalvelu tarkistaa kaikki sivustolle luodut profiilit ennen niiden julkaisua. Tällä tavoin pyrimme varmistamaan, että E-kontaktia käyttävät deittailijat ovat tositarkoituksella liikkeellä olevia, aitoja ihmisiä.

Vuonna 2009 perustettu E-kontakti on kotimainen deittisivusto ja käytössäsi on joka päivä sivuston suomenkielinen asiakaspalvelu. Asiakaspalvelu auttaa kaikissa sivustoon tai sen käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Asiakaspalvelu on tavoitettavissa päivittäin klo 10–13 ja 18–23 ja voit olla heihin yhteydessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@e-kontakti.fi tai kirjoittamalla viestin täällä

Luo profiili ja aloita deittailu!

Olen

Syntymäaika

Etsin

Haetun ikä

-
vuotta