Oletko jo jäsen?

Rakkaustarina: Tuulikki ja Klaus

Kun Tuulikki ja Klaus tapasivat, se oli menoa: "Kosin häntä karkauspäivänä"

Tosirakkautta etsineet Tuulikki, 59, ja Klaus, 60, löysivät toisensa E-kontaktin kautta.

Viime syksynä muutaman vuoden ajan leskenä olleesta Klasusta oli alkanut tuntua yhä enemmän siltä, että rinnalta puuttui ihminen, jonka kanssa jakaa elämää sekä arjessa että juhlassa. Kun seuraa niin matkoille kuin yksinäisiin iltoihin kaipaavan helsinkiläismiehen mieleen nousi televisiossa pyörinyt E-kontaktin mainos, hän päätti kokeilla, mitä treffipalvelulla olisi hänelle annettavanaan.

"Tein profiilin, kirjoitin esittelytekstin ja painoin klik. Kyllä siinä vähän aikaa mietin, että mitäköhän sitä oikein tuli tehtyä", Klaus kertoo.

Luo profiili ja aloita deittailu!

Olen

Syntymäaika

Etsin

Haetun ikä

-
vuotta

Deittiprofiilin luomisesta muodostui yksi Burre-nimimerkillä toimineen Klasun elämän merkittävimmistä hektistä, kun pian E-kontaktiin liittymisen jälkeen tuoreen profiilikuvan vaihtanut mies sai viestin Tuutikki-nimimerkiltä: "Hei komistus."

Nimimerkin takana oli hyvinkääläinen Tuulikki joka oli ehtinyt etsiä itselleen kumppania E-kontaktin lisäksi Tinderistä, Valo-palvelusta ja HappyPancakesta. E-kontakti oli lopulta se, joka veti pisimmän korren.

"E-kontaktissa tuntui olevan rehellisiä ja aitoja ihmisiä, jotka oikeasti hakivat rinnalleen seurustelukumppania. Kuten Burre."

Luontevaa yhdessäoloa jo ensitreffeiltä saakka

Tiivis viestittely E-kontaktin kautta johti pian ensimmäisiin treffeihin, joiden aikana Klasulle ja Tuulikille muodostui heti mielikuva siitä, että he halusivat tavata uudemmankin kerran. Neljän tunnin kahvittelun jälkeen sovittiin pian uudet treffit, jotka venyivät jopa ensimmäisiä pidemmiksi.

"Jo heti ensimmäisistä treffeistä saakka on ollut todella luontevaa jutella toiselle ihan kaikesta", Klaus kertoo.

"Voi olla täysin oma itsensä, eikä tarvitse pohtia kaikkea sanomaansa. Hetken tapailun jälkeen alkoi tuntua nopeasti siltä, kuin olisimme tunteneet toisemme jo pidemmän aikaan. Niin luontevalta tämä tuntuu", Tuulikki lisää.

Yhteisten kiinnostusten kohteiden lisäksi molemmat huomasivat yhtäläisyyksiä myös inhokkiruokien suhteen; oliivit ja sienet eivät maistu kummallekaan. Poikkeus vahvistaa säännön, sillä yksi ruokatuote jakaa pariskunnan mielipiteet.

"Minä rakastan aurajuustoa ja hän ei voi sietää sitä. Joulupöydässä kun olin täällä, Tuulikki oli muistanut minua aurajuustolla, ja äitini rupesikin nauramaan, että kyllä hän taitaa sinusta tykätä, kun on ostanut jotain mitä ei voi sietää", Klaus nauraa.

E-kontaktissa tavanneet Klaus ja Tuulikki

Tulevaisuutta katsotaan yhteisten lasien läpi

Pääsiäisenä ensimmäisistä treffeistä tuli kuluneeksi neljä kuukautta. Näiden kuukausien aikana tuore pariskunta on ehtinyt viettää yhdessä itsenäisyyspäivää ja joulua, virallistaa parisuhteensa ja vastata kosintaan myöntävästi.

"Kosin häntä karkauspäivänä heti aamulla, kello taisi olla kaksi yli viisi. Hän vastasi myöntävästi, mutta olemme sopineet, että emme hätiköi yhteenmuuttamisen suhteen, vaan pidämme omat asuntomme vielä jonkin aikaa. Jos syksyllä tuntuu vielä hyvältä, kun olemme tunteneet vuoden verran, voidaan ruveta ajattelemaan muuttamista", Tuulikki kertoo.

Pariskunta asuu tällä hetkellä eri paikkakunnilla, eikä päätöstä yhteisestä asuinpaikasta ole vielä tehty. Mutta tästäkin päästään varmasti sopuun.

Muutamien vuosien päässä häämöttävä eläkeikä ja sen myötä kasvava yhdessäolo aikakin on jo käynyt pariskunnan mielessä, mutta sitä ennen on aika edetä pienimmin askelin. Kesän lomat on sovittu samoille viikoilla, mikä tietää ainakin yhteisiä lomareissuja.

"Olemme sitoutuneet toisiimme ja haluamme jatkaa sillä tiellä", Klaus toteaa.

Sekä Klasun että Tuulikin tiet E-kontaktissa päättyivät siis parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen; profiilien poistamiseen.

Haluatko sinä löytää tosirakkauden? Luo ilmainen profiili E-kontaktiin ja aloita deittailu.

Luo profiili ja aloita deittailu!

Olen

Syntymäaika

Etsin

Haetun ikä

-
vuotta