OTA YHTEYTTÄ ASIAKASPALVELUUN

Valitse aihe, lisää sähköpostiosoite josta saamme sinut kiinni ja kirjoita viesti. Vastaamme viestiisi niin pian kuin mahdollista!

Jäsenmaksu

Maksaako E-kontakti.fin jäsenenä oleminen jotakin?

Profiilin luominen E-kontakti.fihin ja jäsenenä oleminen on maksutonta. Voit luoda profiilin, vierailla toisten jäsenien sivuilla ja lähettää flirttiviestejä.

Jos haluat lähettää ja vastaanottaa viestejä, tarvitset maksullisen jäsenkauden.

Uusitteko jäsenkauteni automaattisesti?

E-kontakti.fi ei koskaan uusi automaattisesti tilauksia, vaan jokainen jäsen päättää itse, haluaako hän ostaa lisää käyttöaikaa.

Miten voin maksaa jäsenkauteni?

Voit maksaa verkkopankissa (Aktia, Handelsbank, Nordea, OP, Pop-pankki, Säästöpankki, Danske Bank ja Ålandsbanken), pankki- tai luottokortilla (VISA ja Mastercard), laskulla (paperilasku tai e-lasku) sekä Mobilepay:lla.

orderpage

Laskulla maksettaessa myös osamaksu on mahdollista, lisätiedot löydät laskutuskumppanimme Klarnan asiakaspalvelun sivuilta.

Kuinka kauan jäsenkauden päivittymisen menee?

Jos maksat jäsenkautesi laskulla, luottokortilla tai verkkopankissa, jäsenkautesi päivittyy heti voimaan.

Pankkisiirrolla maksaessa viive voi olla 2-7 päivää riippuen juhlapyhistä. Saat viestin ylläpidolta kun jäsenkausi aktivoidaan ja jäsenaikasi alkaa kulua vasta tuosta hetkestä.

Tilasin väärän jäsenkauden, mitä teen?

Jos olet tilannut pidemmän tai lyhyemmän jäsenkauden mitä tarkoituksesi oli, ota meihin yhteyttä yllä olevalla lomakkeella, jossa kerrot nimimerkkisi sekä asiasi. Korjaamme asian niin pian kuin mahdollista.

Miksi tarvitsette henkilötunnukseni laskua tilatessa?

Laskutuskumppanimme Klarna tarkistaa jokaisen laskuasiakkaan luottotiedot. Henkilötunnuksen on myös täsmättävä väestörekisterin osoitetietoihin.

Näin pystymme estämään sivuston väärinkäyttöä ja teemme E-kontakti.fistä entistä turvallisemman sivuston.

Osamaksu

Osamaksu on mahdollista kun valitset laskutustavaksi laskun. Lisätietoa saat laskutuskumppanimme Klarnan internetsivustolla tai soittamalla numeroon 09 - 425 99 771.