OTA YHTEYTTÄ ASIAKASPALVELUUN

Valitse aihe, lisää sähköpostiosoite josta saamme sinut kiinni ja kirjoita viesti. Vastaamme viestiisi niin pian kuin mahdollista!

Tekniset ongelmat

En voi kirjautua sisään – mistä tämä johtuu?

Turvallisuus on meille E-kontakti.fissä hyvin tärkeää. Sinun tulee näppäillä käyttäjänimesi tai sähköpostiosoitteesi sekä salasanasi sisäänkirjautuessasi hyvin tarkkaan, erotellen myös suuret ja pienet kirjaimet.

login

Kirjoita sisäänkirjautumistietosi oikeassa yläkulmassa oleviin kenttiin ja huomioi, että kirjoitat ensimmäiseen kenttään vain käyttäjänimesi tai sähköpostiosoitteesi, ei molempia. Huomaa myös, että internetselaimessasi voi olla tallennettuna salasanasi väärin. Kirjoita siis salasanasi huolellisesti uudelleen kenttään jos se on täyttynyt automaattisesti tähdillä etkä pääse sisään.

Jos sivustollamme on suurempia teknisiä ongelmia tai päivityksiä, joiden johdosta sivustolle ei pääse sisään tai on jokin muu isompi tekninen ongelma, ilmoitamme asiasta aina Blogissamme, E-kontakti.fin Facebook-sivuilla jaTwitter-tilillä.

Sivuni näyttää virheellisen määrän kävijöitä, luettuja viestejä ja muuta virheellistä tietoa – mistä tämä johtuu?

Syynä voi olla se, että selaimessasi on vanhaa tietoa, joka häiritsee sivun toimivuutta. Kokeile tyhjentää selaimesi väliaikaistietoja ja poistaa selaimen vahoja evästeitä. Näitä voit poistaa selaimesi työkaluvalikon internet-asetuksissa.

Ota myös huomioon, että jos joku jäsen, jonka kanssa olet viestitellyt, on poistanut profiilinsa kokonaan palvelustamme, poistuvat samalla tämän henkilön viestit myös toisten jäsenien profiileista.

En pysty tilaamaan jäsenkautta

Luethan huolellisesti läpi kaikki Tilauksiin liittyvät ohjeet. Tilaus-sivuillamme on myös yksityiskohtaisia ohjeita jokaisesta maksutavasta erikseen Lisätietoa-linkkien takana.

Jos ongelmaasi ei löydy selitystä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme yllä olevalla lomakkeella niin autamme sinua niin pian kuin mahdollista.