OTA YHTEYTTÄ ASIAKASPALVELUUN

Valitse aihe, lisää sähköpostiosoite josta saamme sinut kiinni ja kirjoita viesti. Vastaamme viestiisi niin pian kuin mahdollista!

Tietoa E-kontakti.fistä

deitti

E-kontakti.fi on sataprosenttisen suomalainen deittisivusto sinkuille, jotka etsivät elämäänsä rakkautta tai vaikka vain uusia ystäviä ja tuttavia. Palveluun rekisteröityminen ja profiilisi luominen on maksutonta.

Tilaamalla käyttöösi jäsenkauden saat käyttöösi paljon lisätoimintoja ja voit ottaa eri tavoin yhteyttä muihin jäseniimme. E-kontakti.fissä tilaukset tehdään määräajaksi, jonka jälkeen jäsenyys katkeaa automaattisesti.

Kuukausittain sinkut lähettävät jopa miljoona erilaista viestiä palvelussamme! Naisia jäsenistämme on 45 % ja sinkuista ¾ löytää seuraa sivustomme kautta.

Palvelumme tehtävänä on auttaa jäseniämme löytämään elämäänsä rakkautta: luotettavasti, turvallisesti ja vastuullisesti.

Asiakaspalvelumme tarkistaa käsin kaikki palvelun profiilit. Jos sinulla on mitä tahansa palveluumme liittyviä kysymyksiä, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelu on avoinna joka päivä klo 10-13 ja 18-23.

Yhteystiedot:

E-kontakti / Online Technology Group Oy
Kuortaneenkatu 1
00520 Helsinki

Y-tunnus 3104918-1

Asiakaspalveluun, palvelun käyttöön, omaan profiiliisi liittyvissä kysymyksissä pyydämme olemaan aina yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme. Huom! Vastaamme aina päivän sisällä viesteihin, E-kontakti.fillä ei valitettavasti ole puhelinpalvelua.