OTA YHTEYTTÄ ASIAKASPALVELUUN

Valitse aihe, lisää sähköpostiosoite josta saamme sinut kiinni ja kirjoita viesti. Vastaamme viestiisi niin pian kuin mahdollista!

Vinkkejä & neuvoja E-kontakti.fin käyttämiseen

Parhaat vinkit ja neuvot nettideittailuun löydät aina E-kontakti.fin blogista E-kontakti.fi/blogi

1. Profiilikuva

Liitä profiiliisi kuva itsestäsi. Voit saada jopa 15 kertaa enemmän yhteydenottoja jos sinulla on yksi tai useampi kuva profiilissasi.

Tarvitsetko apua profiilikuvasi kanssa? Autamme mielellämme ja voimme sijoittaa kuvasi paikoilleen. Lähetä kuvasi, käyttäjänimesi ja sähköpostiosoitteesi meille osoitteeseen info@e-kontakti.fi

2. Valitse käyttäjänimi, joka kuvailee sinua

Ole luova. Mieti tarkkaan minkä käyttäjänimen valitset. Pääset helpolla lisäämällä esimerkiksi numeroita nimesi perään. Käyttäjänimessä voi käyttää erikoismerkkejä, kuten – ja _.

Jos haluat muuttaa jo käytössä olevan käyttäjänimesi, lähetä ehdotuksesi uudeksi käyttäjänimeksesi asiakaspalveluumme yllä olevan lomakkeen avulla.

3. Henkilökohtainen esittely

Tee persoonallinen esittely, vältä tavallisten iskulauseiden tai sanontojen käyttöä. Kerro avoimesti itsestäsi, elämästäsi, siitä mistä pidät ja minkälaista elämää ylipäätään vietät.

Profiilin luominen kestää noin 5 minuuttia, jonka jälkeen sinulla on kattava esittely itsestäsi.

4. Kuvaile hakemasi henkilö

Kuvaile minkälaista kumppania olet hakemassa. Mikä on sinulle tärkeää? Minkälaisiin tilanteisiin elämässäsi kaipaisit kumppania? Jos osaat kuvailla tarkkaan sitä mitä haet, sitä helpompi muiden on tunnistaa itsensä ja osoittaa kiinnostuksensa.

5. Vältä kirjoitusvirheitä

Vältä turhia kirjoitusvirheitä. Huolimattomasti kirjoitettu esittely antaa harvoin hyvän ensivaikutelman.

6. Flirttaile, murra jää ja käytä Match-palvelua

Saadaksesi yhteyden tiettyyn jäseneen E-kontakti.fissä, voit aloittaa lähettämällä hauskan flirtin. Mene sen jäsenen profiiliin, joka kiinnostaa sinua. Profiilikuvan oikealla puolelta löydät flirtin lähetysmahdollisuuden. Ilmaisjäsenenä voit lähettää ja vastaanottaa flirttejä, mutta et vastata niihin.

Voit kokeilla myös Jäänmurtaja-palvelua. Valitse yksi aihe viestin otsikoksi alasvetovalikosta ja sen lisäksi yksi mallikysymyksistä. Ilmaisjäsenenä voit lähettää viisi viestiä ilmaiseksi sinua kiinnostaville ihmisille.

Sinulle sopiviin jäseniin saat yhteyden myös Match-palvelumme avulla. Match-palvelussa voit määritellä lukuisia erilaisia itseäsi kuvaavia harrastuksia ja mielenkiinnon alueita. Kirjoita myös viesti, joka lähetetään profiilisi kera E-kontakti.fin jäsenille, joiden elämän kiinnostukset kohtaavat omiesi kanssa. Näin voit kerralla olla yhteydessä jopa tuhansiin jäseniimme.

7. Lähetä persoonallisia viestejä

Kukaan ei tule sinua kodistasi hakemaan, mutta rakkaus voi kolahtaa sähköpostilaatikkoon. Kun lähetät viestiä ensi kertaa toiselle jäsenelle, panosta persoonallisuuteen. Älä kopioi samaa viestiä kaikille lähestymillesi jäsenille, vaan kiinnitä huomiota ihmisen profiiliin, esimerkiksi mitä hän harrastaa, onko hänellä lemmikkejä, mistä musiikista hän pitää tai miten hän viettää vapaa-aikaansa.

8. Näin nouset esiin tuhansista jäsenistämme

Hyvä tapa nousta esiin E-kontakti.fi-palvelussa on myös olla aktiivinen ja kirjautua sisään usein: tällöin profiilisi nousee sinun ikäistäsi kumppania etsivien jäseniemme E-kontakti.fi-etusivulle.

Voit myös halutessasi valita, että haluat näkyä E-kontakti.fi-etusivun profiilien joukossa. Voit antaa myös profiilillesi markkinointiluvan, jolloin voimme käyttää profiiliasi myös sivuston ulkopuolella näkyvissä mainoksissamme. Markkinointilupia voit hallita Jäsentiedot-sivulla.

Onnea sen oikean tai täydellisen ystävän etsimiseen E-kontakti.fissä! Lisää vinkkejä nettideittailuun joka viikko E-kontakti.fin blogissa E-kontakti.fi/blogi.