OTA YHTEYTTÄ ASIAKASPALVELUUN

Valitse aihe, lisää sähköpostiosoite josta saamme sinut kiinni ja kirjoita viesti. Vastaamme viestiisi niin pian kuin mahdollista!

Kuvat

Miksi en näe lataamani kuvaa palvelussa?

E-kontakti.fin asiakaspalvelu hyväksyy kaikki palveluun julki tulevat kuvat eli sekä profiilikuvat että albumeissa olevat kuvat. Haluamme varmistaa, että kuvat ovat siistejä ja täyttävät E-kontakti.fin säännöt.

Hyväksymme kuvia päivittäin klo 10-13 ja 18-23.

Toinen syy siihen, että kuvasi eivät näy voi olla, että kuvasi on ollut kooltaan isompi kuin 9 mb eikä siksi ole latautunut palveluun. Kokeile pienentää kuvaa kuvankäsittelyohjelmalla. Jos et onnistu, lähetä kuva meille sähköpostilla info@e-kontakti.fi niin pienennämme kuvan ja laitamme sen paikoilleen.

Näkevätkö kaikki kuva-albumini kuvat?

Voit itse valita haluatko kaikkien näkevän kuva-albumin kuvasi vai sallitko ainoastaan tiettyjen jäsenien pääsyn.

Voit vaihtaa kuva-albumisi lukituksi vaihtamalla valinnan Omat kuva-albumit-sivuilla yläreunasta ”Näkyy vain avaimeni saaneille”.

privacy

Jos rajoitat pääsyä albumiisi, muut jäsenet voivat tällöin lähettää sinulle avainpyyntöjä. Pyynnön saatuasi, voit itse päättää, keille jäsenille avaimen annat.

Miksi ette hyväksyneet profiilikuvaani?

Profiilikuvan tulee olla edestäpäin otettu, eikä se saa olla liian pieni, tumma tai epätarkka.

Profiilikuvassa ei saa näkyä tunnistettavasti muita henkilöitä kuin sinä. Emme myöskään hyväksy sarjakuvahahmojen tai julkisuudesta tuttujen kuvia, piirrettyjä, liian seksuaalisia tai alastonkuvia profiilikuviksi. Kuviin ei myöskään saa kirjoittaa mitään.

Muunlaisia kuvia itsestäsi voi liittää E-kontakti.fin kuva-albumiin.

Huomaathan, että sääntömme profiilikuvalle ovat erilaiset kuin esimerkiksi Facebookissa.

Voinko vaihtaa/poistaa profiilikuvaani?

Oma profiilistasi löydät kohdan, jossa profiilikuvasi sijaitsee. Oikeassa yläkulmassa on kynän kuva, klikkaa siitä.

  1. Tallenna haluamasi kuva tietokoneellesi / mobiililaitteeseesi. Valitse Lataa kuva laitteeltasi. Näin pääset vaihtamaan myös nykyisen profiilikuvasi.
  2. Valitse haluatko antaa luvan käyttää kuvaasi markkinoinnissa.
  3. Tallenna kuvasi.

Mikäli et onnistu vaihtamaan profiilikuvaasi, voit lähettää meille kuvasi sähköpostilla osoitteeseen info@e-kontakti.fi, niin lisäämme kuvan sivuille.

Muista kertoa meille, haluatko kuvan profiilikuvaksi vai kuva-albumiisi.