OTA YHTEYTTÄ ASIAKASPALVELUUN

Valitse aihe, lisää sähköpostiosoite josta saamme sinut kiinni ja kirjoita viesti. Vastaamme viestiisi niin pian kuin mahdollista!

Käyttöohjeet

Miten voin muuttaa ennakkohakuani?

Olet rekisteröityessäsi valinnut profiilia tehdessäsi ikähaarukan, josta haet kumppania. Tämä asetus vaikuttaa sivuilla moneen kohtaan, esimerkiksi siihen ketkä jäsenet näkyvät Sinulle sopiva -koneessa sekä uutiskirjeessäsi oleviin profiileihin.

Kannattaa valita kohtuullinen ikähaarukka, vähintään 10 vuotta. Liian pieni valinta hankaloittaa suuresti sitä, kuinka helposti löydät seuraa sivuiltamme.

Monet deittailijat tarkistavat asian profiilista. Jos ilmoitat hakevasi vaikkapa vain 43–47-vuotiasta seuraa, ei ala- tai yläikäiset välttämättä uskalla ottaa sinuun yhteyttä. Tasaluvut, esimerkiksi vaikkapa 50–60 on jo parempi valinta, koska siinä on ”neuvottelunvaraa”.

Voit muuttaa iän ennakkovalintaasi Oma profiilistasi klikkaamalla oikean yläkulman kynän kuvaa ja määrittelemällä uudestaan kriteerisi.

Kuinka saan toisiin jäseniin yhteyden?

Helpoiten E-kontakti.fistä löytää seuraa kun on itse aktiivinen!

Myös oman profiilikuvan vaihtaminen, kuva-albumin perustaminen sekä pidemmän profiilitekstin kirjoittaminen voivat auttaa ihmisiä kiinnostumaan juuri Sinusta.

Jos haluat ehdotuksia suuremmasta ryhmästä, voit höllätä Omasta profiilistasi sitä, minkäikäistä kumppania haet. Ikähaarukkaa laajentamalla saat enemmän ehdotuksia Sinulle sopiva -koneeseen ja uutiskirjeisiin. Jos ikähaarukkasi on kovin tiukka, voi seuran löytäminen olla hankalaa.

E-kontakti.fi haluaa myös aina muistuttaa, että ei sitä ikinä tiedä, mistä päin Suomea tai jopa maailmaa se oma rakas löytyy. Joskus pieni matka voi olla sen arvoista. Kannattaa siis mieluummin aina hakea laajemmalta alueelta, vaikkapa koko Pirkanmaalta kuin vain yhdestä kaupungista siellä.

Myös flirttailu, jäänmurtaja -viestien lähettäminen, kuva-albumin avaimen pyytäminen tai antaminen, suosikiksi asettaminen, Match-viestikoneen ja Sinulle sopiva -koneen käyttäminen ahkerasti auttavat sinua juuri sen sopivan seuran löytämisessä.

Lisää vinkkejä löydät blogistamme osoitteesta E-kontakti.fi/blogi/

Miten Viestit-postilaatikko toimii?

Viestilaatikossa näet yhden jäsenen kanssa käymäsi keskustelut aina yhdessä ketjussa.

messages

Jos olet lähettänyt viestin, mutta siihen ei ole vielä vastattu, viestissä on leima Lähetetty. Tämä leima häviää, kun viestiin vastataan.

Pluspaketin ostamalla voit aktivoida viestien lukukuittauksen eli näet kun vastaanottaja on lukenut viestisi.

Voit lajitella saapuneita viestejä Lähettäjän tai päiväyksen mukaan.

Voit myös poistaa viestejä Viestit-postilaatikostasi avaamalla keskustelun, jonka haluat poistaa ja painamalla oikeasta yläkulmasta ”Poista keskustelu”.

Miksi Viestit-postilaatikostani on poistunut viestejä?

Jos jäsen poistaa profiilinsa kokonaan E-kontakti.fi-palvelusta, hän poistaa samalla kaikki viestinsä. Näin ollen niitä saattaa poistua myös sinun postilaatikostasi.

Miten flirtti toimii?

Kun olet toisen jäsenen profiilissa, näet profiilikuvan oikealla puolella listan toiminnoista. Jos painat Lähetä flirtti, avautuu uusi ikkuna.

Valitse alasvetovalikosta kiva otsikko, joka sopii tunnelmaan sekä alhaalta joku hauskoista flirttikuvakkeista. asddfa

Paina Lähetä.

flirt

Samalle henkilölle voi lähettää 3 flirttiä päivässä. Flirttejä voivat lähettää myös jäsenet, joilla ei ole jäsenkautta tilattuna.

Mitä Jäänmurtaja tarkoittaa?

Kun olet toisen jäsenen profiilissa, näet profiilikuvan oikealla puolella listan toiminnoista. Jos painat Jäänmurtaja -linkkiä, avautuu uusi ikkuna.

Jäänmurtaja -viesti on tarkoitettu niille, jotka kaipaavat keskustelunaloitukseksi valmiiksi kirjoitetun tekstin tukea.

Valitse valmiista otsikoista ja valmiista kysymyksistä mieluisimmat ja paina Lähetä.

Mistä kirjaudun sisään ja ulos palvelusta?

Kirjaudu sisään e-kontakti.fin etusivulta oikealla olevasta kohdasta, jossa kysytään ensin käyttäjänimeä tai sähköpostiosoitetta. Kirjoita tähän kohtaan vain jompikumpi, joko käyttäjänimi TAI sähköpostiosoite, ei molempia. Kirjoita seuraavaan kenttään salasanasi ja paina Kirjaudu sisään -nappia.

Huomaathan että salasanan ja käyttäjänimen/sähköpostiosoitteen tulee olla tismalleen oikein kirjoitettu.

Kun olet kirjautunut palveluun sisälle, voit kirjautua ulos vasemmasta yläkulmasta. Mobiililaitteella joudut avaamaan valikon päästäksesi kirjautumaan ulos. Painamalla tätä kohtaa päädyt Kirjautunut ulos -sivuille. Jos suljet vain selaimet, voit näkyä palvelussa vielä hetken muka kirjautuneena sisään eli online-tilassa.

Miksi en pääse kirjautumaan sisään palveluun?

Tarkista, että olet oikealla sivulla eli etusivullamme e-kontakti.fi jossa etusivun oikeassa reunassa on Kirjaudu sisään -lomake. Jos olet uuden profiilin luonnin rekisteröitymissivulla tai kirjautunut ulos -sivulla, siellä kirjautuminen sisään tapahtuu oikeassa yläkulmassa.

Jos olet unohtanut salasanasi, saat luotua uuden salasanan painamalla Unohtuiko salasana? -linkkiä. Anna se sähköpostiosoite, jolla olet rekisteröitynyt sivustollemme, niin saat salasanan vaihtamisen mahdollistavan linkin sähköpostiisi.

Jos et saa viestiä, tarkista roskapostikansiosi.

Jos et muista mitä sähköpostiosoitetta olet käyttänyt sivustollamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Miten haen muita jäseniä?

Valitse ylävalikosta Haku. Näet kolme hakuvaihtoehtoa: Haku, Tarkennettu haku (haku henkilön ominaisuuksien, kuten harrastusten, perusteella) sekä Jäsenhaku, jossa voit tiettyä jäsentä tämän nimimerkillä.

Täytä tarvittavat tiedot ja klikkaa Hae-painiketta.

Kuinka otan yhteyttä toiseen jäseneen?

Kun olet mielestäsi kiinnostavassa profiilissa ja haluat ottaa yhteyttä, profiilikuvan oikealla puolella olevista vaihtoehdoista voit klikata ”Lähetä viesti”, jolloin voit kirjoittaa jäsenelle viestin.

flirt

Voit lähestyä jäsentä myös hauskoilla flirtti-hymiöillä kohdassa Lähetä flirtti tai lähettää Jäänmurtaja -viestin ennalta määrättyjen tekstien avulla.

Jos olet Plusjäsen, voit lähettää viestin myös Match-viestikoneen kautta. Valitse listasta niitä harrastuksia ja kiinnostuksen kohteita, joita haluaisit tulevalla kumppanillasi olevan, kirjoita viesti ja lähetä se jopa tuhansille hakuasi vastaaville jäsenille kerralla.

Millä laitteilla voin käyttää E-kontakti.fitä?

E-kontakti.fi on responsiivinen sivusto eli se sopeutuu aina käyttämäsi laitteen mukaan. Kaikki samat ominaisuudet ovat siis käytössäsi riippumatta laitteesta, on se sitten tietokone, tabletti tai älypuhelin. Tuemme kaikkia noin 10 vuotta vanhoja käyttöjärjestelmiä ja selainversioita.

Huomaa, että pienemmällä näyttökoolla käyttäessäsi sivustoa, vasemmalla normaalisti oleva valikko siirtyy oikealle ylös. Saat sen auki painamalla Valikko-sanaa.

Kuinka parrasvalot toimivat?

Voit kirjoittaa 80 merkin parrasvaloviestejä, eli tervehdyksiä toisille jäsenille. Parrasvalot näkyvät E-kontakti.fin etusivulla. Parrasvalo näkyy vain niille jäsenille, jotka ovat etsimässä juuri sinunlaistasi miestä eli vaikkapa mies, joka etsii 25–35-vuotiasta naista, näkee Parrasvalon jonka on tehnyt 25–35-vuotias nainen.

Parrasvaloja voi ostaa erikseen, 15 kpl / 5 €. Parrasvaloja saa ilmaiseksi osana Pluspakettia, 15 kappaletta jokaista kuukautta kohden. Pluspaketti maksaa noin 7 € kuussa, hinta määräytyy jäljellä olevan jäsenyyskautesi perusteella.