OTA YHTEYTTÄ ASIAKASPALVELUUN

Valitse aihe, lisää sähköpostiosoite josta saamme sinut kiinni ja kirjoita viesti. Vastaamme viestiisi niin pian kuin mahdollista!

Muut jäsenet

Mitä teen, jos toinen jäsen käyttäytyy sopimattomasti sivustolla?

Sellaisesta jäsenestä, joka rikkoo E-kontakti.fin sääntöjä tai käyttäytyy epäasiallisesti, voi tehdä ilmoituksen suoraan asiakaspalveluun tämän jäsenen profiilisivun alalaidasta löytyvästä Ilmoita asiaton profiili -napista. Valitse syy ja perustele lyhyesti miksi haluat ilmoituksen tehdä.

customer-service

Teemme kaikkemme, jotta E-kontakti.fi olisi turvallinen ja mukava paikka. Arvostamme jäseniemme aktiivisuutta jäsenehtoja rikkovien profiilien löytämisessä.

Voivatko kaikki nähdä profiilini?

Kyllä, E-kontakti.fihin luodut profiilit ovat julkisia kaikille jäsenille.

Kuva-albumin voit asettaa yksityiseksi, jolloin toinen jäsen tarvitsee niiden näkemiseen avaimen. Voit itse antaa ja ottaa avaimia takaisin Avaimet kuva-albumiin -sivuilla, joka löytyy Jäsenet painikkeen alta.

Pluspaketin ostaneilla on mahdollisuus surffailla toisten jäsenten profiileissa ilman että he jättävät jälkeä itsestään. Näidenkin jäsenten profiilit näkyvät kuitenkin kaikille.

Voit myös piilottaa profiilisi Oma profiili -painikkeen alta Asetukset-sivujen Profiili on poissa näkyvistä -valinnan avulla. Tällöin profiiliasi ei kuitenkaan voi nähdä hakutuloksissa tai se ei nouse muille jäsenille lähteviin uutiskirjeisiin. Profiilin uudelleen aktivointi tapahtuu samassa paikassa.

Miten estän jäseniä ja poistan eston?

Voit estää tiettyä jäsentä ottamasta sinuun yhteyttä sivuston ylävalikosta Jäsenet -välilehdestä kohdasta Jäsenten esto.

block

Kirjoita jäsenen nimi kenttään (huomaa että nimen tulee olla kirjoitettu tismalleen oikein, esimerkiksi myös alaviivan pitää olla paikoillaan, esim. esimerkki_123) ja klikkaa Estä jäsen -painiketta.

Tämän jälkeen tämä estetty jäsen ei pysty lähettämään sinulle viestejä.

Mene kohtaan ”Jäsenten esto” vasemmasta valikosta. Estetyt jäsenet -listassa näet kaikki jäsenet, jotka olet estänyt. Käyttäjänimien oikealla puolella lukee Poista sinisellä värillä. Klikkaa tästä kohdasta, niin tämän jäsenen esto häviää ja voitte jälleen viestitellä.

Miten Match-viestikone toimii?

Match-viestikone löytää automaattisesti jäseniä, jotka sopivat juuri sinulle!

Pluspakettiin kuuluva Match-viestikone löytyy Pluspaketin ostaneilta jäseniltä sivuston ylälaidasta Viestit -painikkeen alta.

Hakukoneessa valitset ensin kiinnostuksen kohteet vapaa-ajan harrastuksista, musiikista ja urheilun saralta. Valitset minkä ikäistä kumppania olet etsimässä ja mistä päin Suomea.

Kirjoita viesti sille varattuun kenttään ja paina Lähetä niin viestisi voi tavoittaa jopa satoja tai tuhansia jäseniä yhdellä kertaa!