OTA YHTEYTTÄ ASIAKASPALVELUUN

Valitse aihe, lisää sähköpostiosoite josta saamme sinut kiinni ja kirjoita viesti. Vastaamme viestiisi niin pian kuin mahdollista!

Jäsenkausi

Miten voi treffailla E-kontakti.fissä?

E-kontakti.fissä voi luoda profiilin ja olla jäsenenä ilman maksua. Voit luoda oman nettideitti-ilmoituksen ja kuva-albumin, lähettää flirttiviestejä sekä vierailla muiden profiileissa.

Viestin lukeminen ja lähettäminen on sivustolla maksullista.

E-kontakti.fi on maksullinen koska ylläpidämme turvallista nettideittisivua, jossa saa suomenkielistä palvelua. Tarkistamme kaikki profiilit käsin asiakaspalvelussamme. Asiakaspalvelumme palvelee seuraavasti:

  • ma-su klo 10–13 ja klo 18–23

Uusiutuuko jäsenkauteni automaattisesti kun edellinen loppuu?

Ei, meillä ei ole suoraveloitusta ja kaikki jäsenkautemme ovat määräaikaisia.

Jäsenkauden päätyttyä profiilisi säilyy palvelussa, sillä profiilin pitäminen julki on täysin maksutonta. Voit itse muokata profiilisi näkyvyyttä muille jäsenille Oma Profiili -painikkeen alta Asetukset-sivuilla. Voit muuttaa sen niin halutessasi piilotetuksi tai poistaa sen kokonaan. Ohjeita lisää tässä.

delete-profile

Mitkä ovat jäsenkausien pituudet?

E-kontakti.fissä voit valita 2 viikon, 1, 3 tai 6 kuukauden mittaisen jäsenkauden.

Hinnat ovat:

  • 2 viikkoa 24,90 €
  • 1 kk 34,90 €
  • 3 kk 59,90 €
  • 6 kk 89,90 €

Kaikki E-kontakti.fin tilaukset ovat määräaikaisia eikä niitä koskaan uusita automaattisesti.

Mikä on Pluspaketti?

Pluspaketti on lisätilaus tavalliseen E-kontakti.fin jäsenyyteen, eikä millään tavalla pakollinen. Pluspaketti antaa paljon lisäominaisuuksia sivuston käyttöön, joita useat jäsenemme arvostavat.

Voit surffailla näkymättömänä sivuilla niin ettei käynnistäsi profiilissa jää jälkeä toiselle jäsenelle, saat lukukuittaukset lähettämistäsi viesteistä, yhden albumin sijaan voit käyttää viittä kuva-albumia, voit suodattaa saapuneita viestejä ja vierailijoita ikävalintasi mukaan, saat kuukauden tilausta kohden 15 kappaletta Päivityksiä sekä käyttöösi tulee myös kätevä Match-viestikone.

plus