OTA YHTEYTTÄ ASIAKASPALVELUUN

Valitse aihe, lisää sähköpostiosoite josta saamme sinut kiinni ja kirjoita viesti. Vastaamme viestiisi niin pian kuin mahdollista!

Turvallisuus

Onko E-kontakti.fi turvallinen?

E-kontakti.fi on turvallinen kotimainen nettideittisivusto.

E-kontakti.fillä on oikeus käyttää suomalaisesta palvelusta kertovaa Avainlippu-tunnusta, sillä E-kontakti.fi on täysin kotimainen nettideittipalvelu.

flag

Henkilökohtaisen loukkaamattomuuden suoja on meille tärkeä asia, emme koskaan luovuta tietojasi toiselle osapuolelle. Tiedot, jotka ilmoitat rekisteröityessäsi, tallennetaan E-kontakti.fin ulkopuolella olevaan tietokantaan, johon ulkopuolisilta pääsy on estetty. Voit lukea lisää turvallisuudesta Jäsenehdoistamme sekä Deittaile turvallisesti -sivulta.

Haluamme pysäyttää asiattomia ja epärehellisiä jäseniä jo ennen kuin he ehtivät ottaa jäseniimme yhteyttä siksi tarkistamme käsin kaikki profiilit.

Toinen jäsen ei näe sähköpostiosoitettasi tai muita henkilötietojasi ellet niitä itse hänelle anna.

Estääksesi mahdollisen petoksen uhriksi joutumisen halumme antaa sinulle muutaman neuvon. Lue lisää turvallisesta nettideittailusta E-kontakti.fissä tästä.

Miksi tarvitsette syntymäaikani?

Jokaisen jäsenemme profiilissa näkyy tämän jäsenen ikä.

Tarvitsemme syntymäpäiväsi, jotta ikäsi päivittyisi myös profiilissasi ilman että sinun täytyy käydä sitä erikseen päivittämässä.

Tarkka syntymäpäiväsi on siis vain tietokannassa eikä näy koskaan muille jäsenille.

Voivatko muut jäsenet nähdä oikeaa nimeäni tai sähköpostiosoitteeni?

E-kontakti.fissä olet täysin anonyymi, emme koskaan luovuta tietojasi, kuten nimeäsi tai yhteystietojasi, ulkopuoliselle osapuolelle.

Muista itse olla varovainen antaessasi henkilökohtaisia tietoja uusille nettituttavuuksille.

Käytä E-kontakti.fi-sivustoa oppiaksesi tuntemaan uusia ihmisiä paremmin ennen kuin annat heille tietoja itsestäsi, kuten nimi- ja puhelinnumerotietoja. Älä anna kenenkään koskaan painostaa sinua luottamaan heille tietoja joita et ole itse valmis antamaan. Muista, että voit käyttää E-kontakti.fitä turvalliseen viestittelyyn myös matkapuhelimellasi eikä sinun tarvitse siirtää keskustelua matkallekaan lähtiessäsi pois E-kontakti.fistä ulkopuolisen sähköpostiosoitteeseen.

Mihin tarvitsette henkilötunnustani laskua tilatessa?

Kysymme henkilötunnustasi vain kun olet tilaamassa laskua. Laskutuskumppanimme Klarna tarkistaa jokaisen laskuasiakkaan luottotiedot. Henkilötunnuksen on myös täsmättävä väestörekisterin osoitetietoihin.

Näin toimimalla pystymme estämään sivuston väärinkäyttöä ja teemme E-kontakti.fistä entistä turvallisemman sivuston löytää se oikea.